Midt om natten i Musikteatret Holstebro

MIDT OM NATTEN

Nu kommer MIDT OM NATTEN, der er én af de største danske biografsucceser nogensinde og alletiders bedst sælgende danske album, til Musikteatret Holstebro i en spritny musicalversion, og Tinghallen tilbyder selvfølgelig bustur til Musikteatret.

Du kan se frem til kærlige gensyn med Benny, Arnold, Spacy og Susan Himmelblå samt en stjernerække af Kim Larsens og Gasolins største hits.

Publikum kan se frem til at høre bl.a. Kurt Ravn, Lise Baastrup, Jimmy Jørgensen og Pernille Højmark fortolke sange, som Susan Himmelblå, Papirsklip, Kvinde Min, Tarzan Mamma Mia og Rabalderstræde. Det bliver det unge stjerneskud Gustav Wolter, der skal udfylde Kim Larsens legendariske rolle som Benny.

Det store cast tæller også navne som Jesper Lohmann, Troels Malling, Allan Mortensen, Max Hansen, David Owe, Sigurd Holmen Le Dous, Jacob Femerling og Henriette Lund. Udover deres skuespiltalent, er alle udstyret med eminente vokaler. Holdet får selskab af et talstærkt ensemble af sangere og dansere, og et stort orkester under ledelse af Joakim Pedersen.

 

NYT TWIST TIL HANDLINGEN

Udover de mange kendte hits fra MIDT OM NATTEN, der er det bedst sælgende danske album nogensinde, bliver musicalen også krydret med en perlerække af store Kim Larsen- og Gasolin-hits. Med afsæt i det originale filmmanuskript af Kim Larsen, Erik Balling og Henning Bahs, vil publikum opleve den velkendte historie fra et nutidigt perspektiv. I musicalversionen får publikum nemlig et bud på, hvad der videre skete med Benny, Arnold, Susan Himmelblå og alle andre i tiden efter fribytterlivet på Haveje, når filmens handling genoplives i historien om en søn, der som voksen møder den far, han aldrig har kendt.

STRISSERNE KOM, FØR VI VENTEDE DEM…

MIDT OM NATTEN er en god, spændende og stadig vedkommende historie med nogle stærke karakterer, der nok er værd at opleve endnu engang – på en helt ny måde, og bundet sammen af et af de største hitkataloger nogen dansk artist har præsenteret.

Filmen – og albummet af samme navn – rummer nogle af Kim Larsens stærkeste, suverænt mest poetiske, originale og inspirerende sange. Filmens soundtrack er det mest solgte album i Danmark nogensinde – og titler som ‘Haveje’, ‘Susan Himmelblå’ og ‘Papirklip’ er for længst blevet optaget i Højskolesangbogen og i den danske sangskat.

DANMARKS ROCKSTAR NUMMER ET

Kim Larsen og Gasolins musik har siden debuten i 1969 været soundtracket til mange danskeres hverdag og fest. Albummet MIDT OM NATTEN, der udkom i 1983, er solgt i svimlende 650.000 eksemplarer, hvilket er et salgstal, som kunstnere i 2017 kun kan drømme om. Det er det bedst sælgende danske album nogensinde, og salgstallet svarer til 33 gange platincertifikater og at hver 10. dansker i gennemsnit har et eksemplar stående på hylden.
Filmen MIDT OM NATTEN, som udkom i 1984, er blevet en filmklassiker og er med 922.000 solgte biografbilletter blandt de mest sete danske biograffilm. Kim Larsens mange udgivelser som solist og i grupperne Gasolin, Starfuckers og Kim Larsen & Kjukken har rørt noget i de fleste, og numre som ‘Køb Bananer’, ‘Masser af succes’ og ‘Dengang jeg var lille’ har gjort ham til en af de største rockmusikere, Danmark har i dag.

 

BUSTUR FRA TINGHALLEN

Vi tilbyder bustur til Musikteatret Holstebro fra Tinghallen Viborg. Bussen kører fra Tinghallen 18:30, og skal bestilles sammen med billetten.

Det koster ikke ekstra at tage bussen fra Tinghallen.