Kærlighed ved første hik i Musikteatret Holstebro

Historien  om Anja og Viktor 20 år efter – og om den allerførste gang!

Oliver Bjerrehuus får sin skuespillerdebut i rollen som playboy og bejler til Sofie Lassen-Kahlkes Anja, og de to unge stjernefrø Nicolai Jensen og Anna Clara Sachs Leschly får også begge debut i rollerne som de unge udgaver af Anja og Viktor i efterårets stort opsatte KÆRLIGHED VED FØRSTE HIK! – THE MUSICAL.

Oliver Bjerrehuus får debut som skuespiller

TV-stjernen og modellen Oliver Bjerrehuus har takket ja til at medvirke i en centrale rolle. Oliver Bjerrehuus har en lang modelkarriere bag sig og har medvirket i forskellige tv-programmer. Men nu får han sin absolutte skuespillerdebut – oven i købet i én af årets helt store musicals. Det betyder at han ikke kun skal lære at spille skuespil, men også at danse og synge!

I KÆRLIGHED VED FØRSTE HIK – THE MUSICAL spiller han playboyen Topper, der bejler til voksne Anja. Han er en vaskeægte luksushippie med en hang til tantra-yoga, eksotiske tatoveringer og en stor svaghed for Anja i skikkelse af Sofie Lassen-Kahlke.

To unge stortalenter som Anja og Viktor

Udover Oliver Bjerrehuus er det også lykkedes at finde to unge kæmpetalenter, der skal spille de store roller som de unge udgaver af Danmarks mest populære kærestepar. Flere hundrede unge talenter har været til audition, og nu er valget faldet på Nicolai Jensen som Viktor og Anna Clara Sachs Leschly som Anja. Nicolai er 27 år og studerer Interaktivt Design på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole. Han har kun begrænset skuespillererfaring, senest i et par ungdomsteaterforestillinger for 10 år siden i Kalundborg, men overbeviste instruktør Peter Langdal og hele dommerpanelet om, at han var den helt rigtige til rollen.

23-årige Anna Clara Sachs Leschly klarede den gennem nåleøjet og har fået rollen som unge Anja. Anna Clara har elsket teater og musik siden hun var lille. Hun har haft mindre roller i film som Askepop – The Movie, Familien Gregersen, Krummerne – Så er det jul igen, Karla og Katrine, Bora Bora samt DR1 s dramaserie Ørnen, og med rollen som Anja er hun klar til sin første deciderede hovedrolle.

Om musicalen

I slutningen af 90’erne kom hele Danmark på fornavn med Anja og Viktor.

Nu kommer musicalen om hele Danmarks yndlingspar. En ny, dansk supersjov, superromantisk og supermusikalsk popkomedie baseret på Regnar Grastens biografhit og Dennis Jürgensens populære roman. Forestillingen tegner allerede nu til at blive en kæmpesucces med hele 60.000 billetter i forsalg.

Genoplev den kendte og elskede historie om den allerførste svære og vidunderlige kærlighed – nu i en spektakulær og romantisk musical. Oplev, hvordan Viktor går totalt ned med hikke ved klassefesten, da han vil byde den smukke Anja op til dans. Hvordan Viktor forærer Anja en fugleedderkop i fødselsdagsgave og forvandler hendes fest til et mareridt. Hvordan en romantisk sejltur på Mølleåen alligevel åbner Anjas dybe, mørkebrune øjne for den generte og klodsede Viktors kvaliteter…

Musicalen udspiller sig på to tidsplaner. Dengang i 1999 hvor Viktor mødte sin elskede for allerførste gang – og lige nu, i 2018, hvor midtvejskrisen har indfundet sig i parforholdet.

Hver for sig drømmer Anja og Viktor sig tilbage til den sommer, engang i forrige århundrede, hvor alt var nyt og romantisk. Hvor Viktor blev ramt af akut Anja-mani, da han så hende første gang i skolegården.

Forestillingens musikside baseres på Innocent Bloods film soundtrack, indeholdende gyldne hits fra senhalvfemserne som ’Den første gang’, ’Min helt alene’ og ’I nat står tiden stille’, der nu relanceres til musicalversionen. Filmmusikken krydres med store danske 80’er og 90’er hits. Innocent Blood står selv på scenen og spiller live til alle forestillinger.

Rolleliste:

Sofie Lassen-Kahlke: Voksne Anja
Robert Hansen: Voksne Viktor
Anna Clara Sachs Leschly: Unge Anja
Nicolai Jensen: Unge Viktor
Joachim Knop: Peter
Karl Bille: Torkild
Oliver Bjerrehuus: Topper
… og mange flere

 

 

BUSTUR FRA TINGHALLEN

Vi tilbyder bustur til Musikteatret Holstebro fra Tinghallen Viborg. Bussen kører fra Tinghallen 14:30, og skal bestilles sammen med billetten.

Det koster ikke ekstra at tage bussen fra Tinghallen.