Antik & Design 2019

Er du interesseret i antikviteter, kunst og klassisk design, så sæt kursen mod Tinghallen i Viborg, der i weekenden 1.-3. februar danner ramme om udstillingen Antik & Design 2019.

På udstillingen vil omkring 40 kunst-og antikvitetshandlere fra hele Danmark præsentere det bedste af det bedste fra deres respektive forretninger. Det gælder lige fra antikke møbler og klassisk design over gamle køkkenting, glas og porcelæn, bøger, guld og sølv til malerier og anden billedkunst af kendte kunstnere som f.eks. Jens Søndergaard, Joakim og P. C. Skovgaard, Mogens Balle og Albert Bertelsen.

Særudstilling fra Struer Museum

Også i år kan de besøgende se frem til en spændende særudstilling. Denne gang er det Struer Museum der kommer med en stor præsentation af deres B&O historie.

Få vurderet dine egne gamle ting

En anden tradition ved antik- og designudstillingen i Tinghallen holdes også ved lige. Den går ud på, at besøgende ganske gratis kan få tidsbestemt deres egne antikviteter og gamle ting – og måske også få et bud på tingenes værdi. Dette tilbud til publikum gælder lørdag den 2. og søndag den 3. februar, begge dage kl. 10-13, hvor forhenværende museumsinspektør Ole Faber fra Varde står klar til at tage de besøgendes gamle ting og sager i øjesyn. Dog højst to ting pr. person.

Åbningstider

Antik & Design 2019 er åben fredag den 1. februar kl. 12.00-18.00 samt lørdag den 2. og søndag den 3. februar kl. 10.00-17.00.