Lars Brygmann

Ekspedition på Grønland

Kunne du tænke dig at få et unikt indblik i, hvordan det er at stå ansigt-til-ansigt med det øde og bidende kolde Grønland uden nogen form for kontakt til omverdenen?
Lars Brygmann er en af de få skuespillere, der kan prale af at have taget imod denne ekstreme udfordring. Og nu har du mulighed for at komme med til et inspirerende og tankevækkende foredrag, hvor skuespilleren Lars Brygmann fortæller om denne grænseoverskridende og fantastiske oplevelse.

Lars Brygmann
Den anerkendte skuespiller Lars Brygmann har taget imod en ekstrem udfordring, han aldrig havde troet var mulig at gennemføre. Sammen med 9 skadede krigsveteraner drog han på ekspedition til det kolde og øde nordøstlige Grønland.
Fælles for Lars og krigsveteranerne er, at de alle har en ekstrem vilje til at gennemføre ekspeditionen. Det var en kamp, hvor både fysiske og psykiske grænser blev flyttet. Hør Lars Brygmann fortælle om den grænseoverskridende og fantastiske oplevelse.

Artic challenge – på telttur i minus 32 grader
Den ekstreme ekspedition, som Lars og de 9 veteraner drog afsted på, kaldes ”Artic challenge”. Sammen stod de overfor ekstreme udfordringer, når de i 32 minusgrader skulle løbe 400 km på ski, sove i telt og kæmpe for at holde fingre og tæer varme. På ekspeditionen kom Lars helt tæt på de skadede krigsveteraners personlige historier og udfordringer. Livet blev sat i perspektiv på denne fantastiske og udfordrende ekspedition.
"Artic challenge - på telttur i minus 32 grader" er titlen på foredraget, hvor Lars Brygmann både vil fortælle om krigsveteranernes personlige historier såvel som egne grænseoverskridende og fantastiske oplevelser.

Unummerede siddepladser                             Arrangør: Klub Viborg

Kl. 18.00 Tinghallens Tapastallerken - kr. 155,-