John Braad I BDO Lounge

En Synsk Succes
John Braad har gjort det til sine levevej at hjælpe folk! Det hele begyndte allerede, da han var meget ung. Og gennem årene har han via samtale, en stærk sjette sans og klarsyn formået at hjælpe folk med både store og små spørgsmål. Selv udtaler han, at han ikke er clairvoyant, da han ikke beskæftiger sig med tidligere liv og andre flyvske ting. Hans primære fokus er det jordnære, og de spørgsmål, som berører menneskets dagligdag.
I løbet af foredraget vil det være muligt for publikum at medbringe fotos og spørge om personlige ting i begrænset omfang, f.eks. hvordan det ville gå dem selv eller deres nærmeste på bestemte punkter. John understreger, at der blot vil blive tale om korte demonstrationer, modsat når folk kommer hjem til ham. 
I praksis
Til John Braad samtaler sørger han for at skabe en uhøjtidelig og rar stemning, hvor han arbejder meget ærligt og ansvarsfuldt. Således stikker han ikke folk blår i øjnene, hvis han f.eks. ser at en sygdom vil forblive kronisk. Når han ser på personen eller vedkommendes billede, kommer det hele til ham. Det vil han bl.a. komme ind på i sit foredrag samt arbejdet på ugebladet ” Hjemmet ”. 
Ikke to foredrag er ens, hvorfor gengangere blandt publikum vil få en fornyet oplevelse. John har begge ben på jorden og holder foredrag på en jordnær og humoristisk måde.
 
Unummerede pladser                    Arrangør: Klub VIborg