Gintberg Tester Show

Jan Gintberg vælger Viborg til prøveshow

 

Forud for danmarksturnéen arrangerer Tinghallen et testshow på Viborg Teater med den populære komikers nye standup-show ”Gintberg reder verden”.

I de seneste år har Tinghallen markeret Viborg som en af hovedbyerne inden for dansk standup. Nu sker det igen. Denne gang er det komikeren Jan Gintberg, der har valgt Viborg som én af de ganske få byer, hvor han vil ”prøvekøre” sit kommende nye standup-show, ”Gintberg reder verden” forud for showets danmarksturné.

Prøveshowet foregår på Viborg Teater onsdag den 15. november.

- Jeg er ikke alene glad, men også godt gammeldags stolt over, at det er lykkedes os at trække Jan Gintbergs prøveshow til Viborg. Vi har netop startet salget af de cirka 200 billetter til det intime show. Billetterne sælges efter først til mølle-princippet, så det gælder om at være hurtigt ude, hvis man vil sikre sig en plads, siger Tinghallens adm. direktør Claus Donslund, der siden sin tiltræden 1. februar 2015 har arbejdet målrettet på at gøre Viborg til en jysk højborg for standup.

Placeringen af Jan Gintbergs prøveshow på Viborg Teater er endnu et eksempel på, at den lagte strategi giver effekt.

Gintbergs komiske klarsyn

Om showet forklarer den populære komiker selv:

- Jeg har tænkt mig at rede verden. Ikke redde den, for fanden!

- Vores sol brænder ud om fire milliarder år, og allerede om 1000 år, mener fysikeren Stephen Hawking, at vi ikke længere kan bebo vores klode. Festivaltoilettet er, så at sige, ved at være fyldt op til kanten. Men indtil da fortjener verden da et sidste lattervækkende, komisk klarsyn. At få vandkæmmet og friseret de yderste lag. At blive gjort pæn og præsentabel, inden vi hiver splitten, siger Jan Gintberg om sit nye show, der i forlængelse af prøveshowet på Viborg Teater kan ses i Tinghallen fredag den 23. februar 2018. Også til dette show er billetsalget i fuld gang.

På VIBORG TEATER

Nummererede siddepladser              Arrangør: Epomann