Lindesnes Trekkspillklubb 2018

Lindesnes Trekkspillklubb vender tilbage!

Lørdag 21. april 2018 kl. 18.00 kommer de 40 glade musikanter i Lindesnes Trekkspillklubb tilbage til Tinghallen i Viborg. Dette bliver femte år i træk, at orkesteret kommer og grunden er, at showsene i Tinghallen med dette orkester, som i Norge bliver omtalt som et "fænomen" er når det er sagt, er orkesteret også blevet meget populære i Danmark.  Et humørfyldt trekkspillshow med kendte melodier og efterfølgende dans er det orkesteret byder på.

«Norske trekkspill vælter Viborg», «Norske Harmonikaekvilibirister indtog Tinghallen» var 2 af overskrifterne man kunne læse i Viborg Stifts Folkeblad, da orkesteret besøgte Viborg sidst.

I Norge er Lindesnes Trekkspillklubb kendt fra deltagelse i en række TV udsendelser og fra årlige show i de største Norske Koncerthuse, samt fra 14 CD udgivelser, 16 DVD udgivelser og ca. 2700 shows i 13 lande.  Blandt andet har orkesteret i løbet af 11 USA turneringer spillet i 60 % af alle staterne i USA. 

Musikerene i orkesteret og de omkring 200 gæster, som de plejer at have med fra Norge, kan godt lide at spille i Viborg, og stortrives sammen med danske venner i en koncertsal i topklasse.  Vær ude i god tid, for at sikre dig en billet til det populære harmonikashow, som efter hvert år ser ud til at blive en fin forårstradition for både nordmænd og danskere.

 

Nummererede siddepladser                                      Arrangør: LTK

Kl. 16.00 Tinghallens aftenbuffet - kr. 248,-

- fremstillet af friske råvarer præget af årstiden

Forret på tallerken:

Fisk, fjerkræ & kød

m/lækker garniture,

brød & smør

Buffet:

To slags veltilberedt kød

Dagens kartofler

To slags sauce

Årstidens grønsager

To slags salat m/hjemmerørt dressing

Ost m/garniture

Husets søde hapsForudbestilling er nødvendig.

Bestil spisning sammen med billetten til showet,
og få rabat på spisningen.