Julebal - Danmarks hyggeligste

De kan noget deroppe i Hurup, den lille stationsby i Thy. For eksempel lave let, men fængende og dansevenlig syng-eller-nyn-med-musik, som går lige i hjertet på såvel det mere modne, som det yngre publikum. Derfor er Hurup både base og udgangspunkt for to af Danmarks mest populære dansktop-orkestre: Bjørn & Okay og Kandis.

Gennem flere år har Tinghallen engageret de to orkestre til at levere musikken ved Kongres- & Musikhusets årlige udgave af Alle tiders halbal. Et populært valg, for hver gang er publikum strømmet til for at opleve de to orkestre. Nu sker der snart noget nyt. Lørdag den 16. december er der Danmarks hyggelisgte julebal med Kandis samt Bjørn & Okay på plakaten.

Trængsel på dansegulvet

For mange er ballet ensbetydende med ikke blot én, men adskillige sving-om’er, så der bliver hurtigt trængsel på dansegulvet. For andre er nydelsen ved at lytte til musikken nok i sig selv, eller de nynner eller synger med på de kendte refræner.

Kandis:

Så gør de det igen – Danmarks populæreste danse-partyband Kandis er nu klar med et helt nyt studiealbum med 17 nye sange. Endnu engang et forrygende stærkt album, som indeholder alle de momenter et moderne Kandis album skal have. Med et touch af Johnny’s store personlighed samt de stilarter Kandis har haft succes med de seneste år ; Traditionel Kandis-stil , Country-Pop/Rock samt Tysk schlager stil. Musikken er som altid, virkelig velproduceret af Søren Bundgaard.

Kandis kører nu på 28. år her i 2017 og glæder sig til at komme rundt i hele Danmark og ligeledes med små turneer i både Sverige, Norge og Tyskland, for at præsentere de mange nye hits på KANDIS 17. Med en kæmpe scene og koncert produktion er Kandis ligeledes garant for en stor koncert oplevelse, hver gang de giver koncert. Derfor har Kandis igennem de mange år opnået en utrolig stor popularitet overalt hvor de optræder blandt det store trofaste publikum, som følger dem overalt. Kandis musikken spreder glæde og smil blandt publikum og de fire musikere giver publikum en unik oplevelse, hver gang de går på scenen med deres iørefaldende sange. Så Kandis er selve indbegrebet af det legendariske udtryk ”Festen uden ende”.

Bjørn & Okay:

Det kan næsten ikke blive mere dansk når det er allerbedst når man kigger tilbage på 50 forrygende år med topplaceringer på diverse hitlister landet over, både i den første dansktopperiode i 70´erne, hvor Bjørn & Okay altid var en sikker nummer 1, hver gang de udgav en ny single eller LP, som var formaterne den gang. Også i den anden gyldne dansktop periode gennem 90´erne udgav Bjørn & Okay flere CD´ er som også alle fik topplaceringer ikke mindst på DR´s Dansktoppen.
Gennem hele karrieren har det været Bjørn Hansen, som har været fast frontfigur i det populære orkester. Med sin karakteristiske stemme blev Bjørn Hansen lynhurtigt folkeeje og en stor fanskare gjorde, at orkestret op igennem 60´erne og helt frem til i dag hører til blandt de allermest efterspurgte orkestre både dengang som nu. Bjørn Hansen er oprindeligt fra København hvor han startede i Flemming Jacobsens orkester, de blev også populære uden for København og på et job i Thy fandt Bjørn Hansen sit livs kærlighed Gerda, da de spillede til et lille bal i Snedsted. Det medførte at Bjørn Hansen snart flyttede til Thy, hvor han haft base lige siden både med sin familie og sit orkester. Bjørn Hansen mødte hurtigt andre musikere i Thy og fik sig etableret i orkestret Lollypops. I denne første tid mødte Bjørn sin guitarist igennem mange år Hugo Larsen fra Thisted og de kom begge med i Okay Kvartetten, som blev den spæde start til Bjørn & Okay. Samtidig med dette tog Bjørn Hansen en uddannelse som typograf ved et lille trykkeri i Koldby. Denne uddannelse gjorde han færdig i 1970 – men her var orkestret blevet landskendt og han har aldrig brugt sin uddannelse.

 

Henning pedersen spiller dinner musik under spisningen. 

 

Showtimebuffet inden koncerten

(forudbestilling nødvendig)

Skal du til julebal, har du mulighed for at kombinere musik og dans med noget godt at spise. Som en hyggelig start på aftenen kan du nemlig indtage Tinghallens populære buffet. Alternativt kan du vælge ”kun“ at få billet til musik og dans.

Danmarks hyggeligste halbal kommer til januar. Som noget nyt er der rabat på billetten hvis du køber billet til både juleballet og halballet samtidig.

Kl. 18.00 Buffet musik og dans begge aftener kr. 950,-

Køb billet med spisning til begge koncerter

Kl. 20.00 Musik og dans begge aftener kr. 550,-

Køb billet uden spisning til begge koncerter

  

Arrangør: Musik Event

 

Kl. 18.00 Buffet, musik og dans kr. 525,-

Kl. 20.00 Musik og dans kr. 300,-

 

Tinghallens store julebuffet

Middelaldersild m/rom fra Kongens Fadebur

Sild m/havtorn & fynsk gin

 

Karrysalat, krydderfedt & nybagt rugbrød

Stegt fiskefilet m/remoulade & citron

Tarteletter m/høns i asparges

Hjemmelavet urtegravet laks m/limecreme

Rejer på fad m/asparges, dild, kaviaer, salt, tomat & dressing

Lun leverpostej m/bacon & champignon

 

Medister m/grønlangkål

Andesteg m/svesker & æbler

Ribbensteg

Brunede kartofler & hjemmelavet rødkål

 

Stort ostebræt m/tilbehør

Ris a la mande m/kirsebærsauce

Året julekage fra egen konditorForudbestilling er nødvendig.

Bestil spisning sammen med billetten til showet,
og få rabat på spisningen.