Kim Larsen & Kjukken På Domkirkepladsen

Live på Domkirkepladsen

Support "Souvenirs"

SOMMERTURNÉ 2017 I SKANDINAVIEN

Kim Larsen & Kjukken glæder sig altid til sommeren, som byder på koncerter under åben himmel i både Danmark, Norge og Sverige.

Sommeren 2017 er naturligvis ingen undtagelse. Med sine fynske legekammerater i Kjukken, starter Kim Larsen turbussen op i slutningen af maj og spiller koncerter over sommeren til slutningen af august. Koncerten vil blive en generøs musikalsk rundtur i Kim Larsens store sangkatalog og vil dermed repræsentere sange fra hele den mere end 45 år lange karriere.

Kim Larsen & Kjukken arbejdede igennem 2016 på indspilninger af nye sange og udgiver i foråret 2017 et nyt album. Singleudspillet Moder Jord er allerede ude nu og du kan se og høre sangen i den officielle video her: https://youtu.be/aY6--‐RjJBqhs 

KJUKKEN – bandet siden 1995 i nyere udgave Kim Larsen dannede Kjukken for 20 år siden, i 1995, i Odense og har sammen med det fynske orkester utallige udgivelser og koncertturnéer bag sig. 9 album-udgivelser, 2 koncert‐DVD’r samt et meget stort antal koncerter i Skandinavien. Kjukken består i dag af Karsten Skovgaard (guitar), Jesper Haugaard (bas), Jens Langhorn (trommer) og Jørn Jeppesen (guitar). Karsten Skovgaard har været med siden opstarten af Kjukken i 1995. Jesper Haugaard kom med i 2003 og sidste år (2015) blev Jens Langhorn (tidl. Fielfraz) samt Kim Larsens impresario Jørn Jeppesen en del af bandet.

Lidt om All The Things We Said: 

Det er lige før man ønsker, at Kim Larsen atter indspillede et helt album på engelsk igen, når man hører denne ballades fine konstatering af, at forsoning følger skænderi dér, hvor kærligheden bor. Tematisk er der tale om en musikalsk opdatering af ’Kvinde min’, tilsat en prægtig, ublufærdig musikalsk hyldest af ingen ringere end The Beatles. Smukt spillet hjem af Kjukken. All The Things We Said og er en del af det nye album - ‘Øst for Vesterled’ - der udkommer 07. april 2017.

SUPPORT: 

Souvenirs, Sofie Bonde og Nils Torp, slog igennem i 1994 med sange som “Han tog et nattog”, “Jeg troed’ du var hos Mikael”, “I et sommerhus” og “Jeg hader Susanne”. Souvenirs har for nylig udsendt albummet TANGOPARTNER.

Med udgangspunkt i landsbyen Suldrup i Himmerland har gruppen formået at gøre sig til talsmænd for livet i provinsen - i lun og underspillet solidaritet med såkaldt almindelige danskere - der jo sjældent er så almindelige endda.

 

 

Kl. 18.00 Pladsen åbner

Kl. 19.15 Supportband Souvenirs

FOREGÅR PÅ DOMKIRKEPLADSEN!!!

Stående                                             Arrangør: PFM Management