Kim Larsen & Kjukken På Domkirkepladsen

Tinghallen arrangerer sommerkoncert med Kim Larsen på Domkirkepladsen

Den historiske plads foran Viborg Domkirke har gennem århundreder været skueplads for et væld af store begivenheder. Torsdag aften den 10. august skrives endnu et kapitel i Domkirkepladsens spændende historie, når Kim Larsen & Kjukken spiller live på pladsen.

- Det bliver en ganske særlig aften – med Viborg Domkirke som en smuk baggrund for koncerten og dermed en del af den samlede oplevelse. En event, som utvivlsomt vil blive husket længe af det store publikum, der ventes til koncerten, siger adm. direktør Claus Donslund fra Tinghallen, som arrangerer koncerten med Lune Larsen og hans band.

Populære sange gennem næsten 50 år

- Domkirkepladsen vil udgøre en unik historisk ramme om live-koncerten denne lyse sommeraften, hvor den danske nationalskjald i godt selskab med sine fynske venner i Kjukken vil invitere publikum med på en generøs musikalsk rejse og præsentere sange fra sin imponerende karriere, der har strakt sig over næsten et halvt århundrede.

Vigtigt at sikre sig billetter i tide

- Da Kim Larsen & Kjukken i november 2016 gav koncert i Tinghallen, blev samtlige 2500 billetter nærmest revet væk, og vi måtte desværre sige nej til mange, som kom for sent til at sikre sig en plads. Derfor er vi naturligvis glade for at kunne give Kim Larsens store fanskare denne lejlighed til at høre eller genhøre ham og Kjukken. Tilmed kommer koncerten denne gang til at foregå midt i et af Viborgs ældste og smukkeste kvarterer, hvor man normalt ikke har mulighed for at hente den slags oplevelser, siger Claus Donslund.

Kim Larsen & Kjukken glæder sig altid til sommeren, som byder på koncerter under åben himmel i både Danmark, Norge og Sverige.

Sommeren 2017 er naturligvis ingen undtagelse. Med sine fynske legekammerater i Kjukken, starter Kim Larsen turbussen op i slutningen af maj og spiller koncerter over sommeren til slutningen af august. Koncerten vil blive en generøs musikalsk rundtur i Kim Larsens store sangkatalog og vil dermed repræsentere sange fra hele den mere end 45 år lange karriere.

Kim Larsen & Kjukken arbejdede igennem 2016 på indspilninger af nye sange og udgiver i foråret 2017 et nyt album. Singleudspillet Moder Jord er allerede ude nu og du kan se og høre sangen i den officielle video her: https://youtu.be/aY6--‐RjJBqhs 

KJUKKEN – bandet siden 1995 i nyere udgave Kim Larsen dannede Kjukken for 20 år siden, i 1995, i Odense og har sammen med det fynske orkester utallige udgivelser og koncertturnéer bag sig. 9 album-udgivelser, 2 koncert‐DVD’r samt et meget stort antal koncerter i Skandinavien. Kjukken består i dag af Karsten Skovgaard (guitar), Jesper Haugaard (bas), Jens Langhorn (trommer) og Jørn Jeppesen (guitar). Karsten Skovgaard har været med siden opstarten af Kjukken i 1995. Jesper Haugaard kom med i 2003 og sidste år (2015) blev Jens Langhorn (tidl. Fielfraz) samt Kim Larsens impresario Jørn Jeppesen en del af bandet.

Lidt om All The Things We Said: 

Det er lige før man ønsker, at Kim Larsen atter indspillede et helt album på engelsk igen, når man hører denne ballades fine konstatering af, at forsoning følger skænderi dér, hvor kærligheden bor. Tematisk er der tale om en musikalsk opdatering af ’Kvinde min’, tilsat en prægtig, ublufærdig musikalsk hyldest af ingen ringere end The Beatles. Smukt spillet hjem af Kjukken. All The Things We Said og er en del af det nye album - ‘Øst for Vesterled’ - der udkommer 07. april 2017.

SUPPORT: 

Souvenirs, Sofie Bonde og Nils Torp, slog igennem i 1994 med sange som “Han tog et nattog”, “Jeg troed’ du var hos Mikael”, “I et sommerhus” og “Jeg hader Susanne”. Souvenirs har for nylig udsendt albummet TANGOPARTNER.

Med udgangspunkt i landsbyen Suldrup i Himmerland har gruppen formået at gøre sig til talsmænd for livet i provinsen - i lun og underspillet solidaritet med såkaldt almindelige danskere - der jo sjældent er så almindelige endda.

 

 

Kl. 18.00 Pladsen åbner

Kl. 19.15 Supportband Souvenirs

FOREGÅR PÅ DOMKIRKEPLADSEN!!!

Stående                                             Arrangør: PFM Management