Knus Kræft 2020 - Børne- og Ungdomsskoncert

Glæd dig til Knus Kræft 2020 - Børne- og Ungdomsskoncert

Artisterne bliver offentliggjort senere.

Til denne koncert kan du støtte en god sag, samtidig med du får en fantastisk oplevelse. Koncerten har til formål at samle penge ind til kræftramte syge børn og unge.

Knus Kræft er et initiativ mellem Tom Kristensen, Peter Larsen Kaffe og KidsAid. Sidste år blev der samlet over én million kroner ind til fordel for kræftramte børn og unge!

Om Knus Kræft

Formålet med Knus Kræft er at rejse midler til støtte for kræftramte børn og unges trivsel under behandlingerne. For langt de fleste børn og unge er en længerevarende hospitalsoplevelse skræmmende og traumatiserende. Vi tror på, at glæde og smil hos børn og unge har en stor betydning for deres sygdomsforløb. Tre ud af de fem ting, som flest syge børn og unge peger på hjalp dem mest i forbindelse med deres sygdom, handler om at kunne holde fri fra deres sygdom og lave ting, som andre børn og unge.

Knus Kræft, der består af en lang række forskellige aktiviteter, hvor Tom Kristensen sammen med Peter Larsen Kaffe og KidsAid vil samle mindst én million kroner ind til kræftramte børn og unges trivsel. Omdrejningspunktet er salg af kaffe, idet Peter Larsen Kaffe over en periode på seks måneder på udvalgte produkter giver en krone for hver pose solgt kaffe. Der bliver også solgt forskelligt merchandise, ligesom der vil være lokale initiativer.

Vi glæder os til at se dig til Knus Kræft Koncerten og takker for din støtte.