Sigurds Danmarkshistorie

Tinghallen inviterer til 50 års jubilæumskoncert for hele familien - 50 år - kun 50,-

På baggrund af bestselleren ”Sigurds Danmarkshistorie”, som har solgt mere end 70.000 eksemplarer, er ”Sigurds Danmarkshistorie” nu blevet omskrevet til en stort anlagt teaterkoncert for hele familien med skuespillere, orkester og dansere. Projektet er sat i søen i samarbejde med Det Kongelige Teater.

Hovedpersonen Sofie hader historie, men hendes far er ved at bygge et tidsmaskine, og pludselig bliver hun tryllet tilbage i historien og får lov til at gennemleve hele vores forunderlige historie. Hun møder Grauballemanden, Egtvedpigen, Harald Blåtand, Christian den 4. og mange andre fra Danmarks historie, og forestillingen lægger op til en vigtig snak om, hvem vi er, og hvad vi kommer fra. Hvorfor er vores historie vigtig, hvad vil det sige at være dansk, og hvordan kan vi sammen bygge en smuk fremtid i en moderne verden?

Med sang, musik og fortælling appellerer forestillingen til børn, forældre og bedsteforældre, og begge premierer på Det Kongelige Teater i København er allerede udsolgt. Efterfølgende drager forestillingen på turne landet rundt og spiller 60 gange.