Stig Rossens Julekoncert 2020

Syng julen ind i selskab med Stig Rossen 

 

Når Stig Rossen i år drager ud på sin årlige juleturné, er der ekstra grund til fejring. Det er nemlig 26. år i træk, at han og hans uforlignelige julekaravane sørger for at bringe julestemningen ud til det ganske danske land. På årets turnéplan er både intime kirkekoncerter med pianist og trio, ligesom der selvfølgelig også er en lang række af de større julekoncerter med kapelmester Thomas Jaque i spidsen for det altid velspillende orkester og det altid velklingende julekor.


Julen har en ganske særlig plads i Stig Rossens hjerte og siden han i 1998 udgav sit første julealbum, Julelys, er det blevet til i alt fire julealbums og en enkelt juledvd. Udgivelserne afspejler den alsidighed, som også kendetegner julekoncerterne. De smukkeste og mest elskede julesalmer og -sange fra den danske sangskat, ny som gammel, går hånd i hånd med et udvalg af de bedste sange fra det engelsksprogede repertoire. Hjerternes fest rummer i Stig Rossens fortolkninger alt fra energifyldte, amerikanske klassikere til afdæmpede, bevægende og danske a cappella-versioner, hvoraf 11 af de smukkeste kan nydes på det seneste julealbum, Julens stemmer, fra 2013.


Det kimer nu til julefest slår stemningen an ved koncerterne, der altid er bygget op om nogle af de vigtigste af julens budskaber. Hygge, nærvær og næstekærlighed er blot nogle af de værdier, der er kernen og drivkraften, når en tætpakket kalender i november og december bringer Stig Rossen rundt i hele landet. Blandt publikum er hvert år nye koncertgængere, men også mange trofaste koncertgængere, hvoraf nogle har været med helt fra begyndelsen. Det er derfor med ekstra stor glæde, at Stig Rossen i år inviterer alle med til 26. års jubilæumsjulefest.


Årets julekoncert 2020 byder på alt det kendte, publikum ikke vil undvære, og alt det nye, de ikke vil gå glip af.

Nummererede siddepladser                                   Arrangør: Tinghallen

Fra kl. 17.30 Tinghallens Julebuffet - kr. 258,-

Julesild m/kapers, løg & karrysalat

Lun fiskefilet m/remoulade & citron 
Tarteletter m/høns i asparges 
Laksesalat m/rødløg & kapers 
Rejer vendt i urter & grønt

Sylte m/sennep & rødbeder
Små frikadeller
Stegt medisterpølse m/stuvede hvidkål, sukker & kanel
Hamburgerryg m/grønlangkål
And m/æbler & svesker
Ribbensteg 
Brunede kartofler, skysauce & rødkål
Rødkålssalat m/appelsin, æbler & løg

Ost m/hjemmelavet garniture & kiks
Honning, oliven 

Frisk frugt: Klementiner, pærer, æbler

Ris a´ la mande m/kirsebærsauce

Brød & smørForudbestilling er nødvendig.