Ulf Pilgaard

Den velkendte og humørfyldte danske skuespiller, Ulf Pilgaard, er nu aktuel med et underholdende foredrag. Livagtigt og humoristisk fortæller han om sin opvækst i et præstehjem, tiden i cirkusrevyen og livet som skuespiller. Igennem sjove anekdoter og tankevækkende historier fortæller han om, hvordan han fra barnsben har båret sig ad med at finde sin egen plads i livet. Kom med til et inspirerende og virkelighedsnært foredrag med vores allesammens folkekære Ulf Pilgaard.

Mit liv som Ulf

Ulf Pilgaard inddrager dig i hans liv og præsenterer os for nogle af hans største og mest unikke bekendtskaber, som han har mødt på sin vej. Med inspirerende og tankevækkende fortællinger, sørger Ulf for at levere et foredrag, som kommer rundt om hele paletten af, hvad han indebærer som person. Dette oplæg er underholdende og oprigtigt, og du får mulighed for at komme helt ind på livet af en Danmarks hidtil største skuespillere. 

Program

Se frem til et levende og underholdende foredrag, hvor Ulf Pilgaard fortæller om sin rejse gennem livet og historien bag hans enestående og atypiske karriere. Ulf har mere end 50 års erfaring med i bagagen, og nu står han endelig frem med sine historier fra landets teater- og revyscener, tv-serier og adskillelige spillefilm. Som formidler evner Ulf at levere et levende, rutineret og humørfyldt foredrag, som med garanti vil skabe rammerne for en aften fyldt med grin og samvær.

 

Unum. pladser                               Arrangør: Klub Viborg

Fra kl. 17.30 Tinghallens Tapastallerken kr. 165,-Forudbestilling er nødvendig.