Johnny Madsen, Knud Møller og Henrik From

 AKUSTISK

 ”Svært underholdende”

Har man bare een gang oplevet Madsens akustiske triokoncerter, ved man, at dette er den allerbedste måde at komme helt tæt på den vestjyske rockpoet. Sammen med guitaristen Knud Møller og percussionisten Henrik From er Johnny Madsen igen på landevejen - tilbage i ’stærkeste startopstilling’. På deres vej vil Johnny Madsen, Knud Møller og Henrik From servere såvel højdepunkter som skæve øjeblikke i de neddroslede, men alligevel højtflyvende akustiske versioner af Madsens sange, der er trioens varemærke.

 I denne akustiske konstellation levnes der også plads til Thyborøn-drengens særdeles underholdende mikro-sociologiske iagttagelser fra landets randområder. Og altid veloplagte Madsen deler ofte og gerne ud af sine knivskarpe betragtninger af, hvordan vi som mennesker gebærder os i hinandens selskab - ofte med inspirationen hentet fra kunstnerens egen udkigspost på Fanø og naturligvis altid med et permanent funklende glimt i øjet.

Ud over de akustiske koncerters fortættede intimitet, er der samtidig mulighed for på klods hold at opleve Knud Møllers indfølte bluesguitar. Kompetent og beskedent eksekverer ’sideman’ Møller rollen som leadguitarist og demonstrerer, at det akustiske udtryk på ingen måde er en hæmsko for hans ekvilibristiske udfoldelser. Alt imens at han sammen med bagstopperen Henrik From standhaftigt må lægge skuldre til Madsens mange kammeratlige drillerier. Ud fra denne grundtone af joviale indspark anlægger orkestret så den ligefremme og uimponerede tilgang til musikken, som efterhånden er blevet det garantimærke, man kan sætte på alt, der kommer fra Johnny Madsens hånd.

Num. siddepladser                                        Arrangør: Skandinavian 

BEMÆRK: Koncerten finder sted i VIBOCOLD ARENA. 
For salsplan se her: http://www.tinghallen.dk/mere-om-os/vibocold-arena

Fra kl. 17.30 Tinghallens aftenbuffet - kr. 258,-

Da vi hele tiden skifter ud med nye spændende retter, 
er nedenstående eksempler på hvad der kan være på aftenbuffeten:

Forretter

Udvalg af lækkert charcuteri m/spændende garniture
Røget laks på ske m/balsamicokaviar & cremet dressing
Wraps m/fyld, dressing & sprød salat
Brød & smør

Hovedretter
Pestobagt kyllingebryst

Langtidsstegt kalveculotte m/pesto
Ramsløgsmarineret svinekam
Små ristede kartofler
Ovnbagte grøntsager
Krydret tomatsauce
Forskellige salater

Dessert
Lækre oste m/garniture

KagehapsereForudbestilling er nødvendig.