Karen Marie Lillelund

Den humoristiske og eftertragtede foredragsholder Karen-Marie Lillelund er netop aktuel med et nyt foredrag, der sætter fokus på at leve livet fuldt ud og sørge for at få lidt med af det hele – både kærlighed, karriere, familie og sundhed. Indimellem kan det føles som om, at man bare ræser afsted i forsøget på at nå et bestemt mål, mens man ofte glemmer at nyde vejen dertil. Kom med til et på alle måder inspirerende, eftertænksomt og humoristisk foredrag med fokus på at leve og nyde livet, mens vi har det.

Kort om Karen-Marie Lillelund
Karen-Marie er én af Danmarks mest eftertragtede foredragsholdere – og har vundet en række priser på baggrund af dette. Ved siden af sin foredragsvirksomhed skriver hun blandt andet bøger om temaer som ’Humor i ledelse’, ’Humor på arbejdet’ og ’Håndbog til et lattermildt liv’. Med sin baggrund som bakkesangerinde i den gamle pavillon på Dyrehavsbakken har Karen-Marie Lillelund gjort det til sit fornemmeste mål at demonstrere latterens betydning for menneskeligt samvær og kommunikation. Ifølge Karen-Marie er det nemlig ikke bare en kliche, at alting bliver lettere, hvis man kan le af sig selv og med hinanden.

Hold balancen og nyd livet
Livet er langt fra en generalprøve med døden som premiere. Alligevel føles det indimellem som om vi bare ræser afsted i forsøget på at nå en eller anden mållinje, mens vi glemmer at nyde vejen derhen. Ifølge sygeplejersken Bronnie Ware, som i en årrække har talt med patienter på dødslejet, er en af de mest almindelige fortrydelser denne: ”Jeg ville ønske, at jeg havde tilladt mig selv være mere lykkelig”. Med inspiration fra denne tankegang har Karen-Marie Lillelund skrevet et nyt foredrag, som handler om at leve livet fuldt ud og sørge for at få lidt med af det hele – både kærlighed, karriere, familie og sundhed. Foredraget er på ingen måde en løftet pegefinger – det er et underholdende og inspirerende oplæg, der med garanti giver et venligt skub til både at leve og nyde livet, mens vi har det.

Program
Karen-Marie Lillelund har en fantastisk evne til at formidle inspirerende indsigter med en god portion humor. Glæd dig til at opleve hendes nye foredrag, der handler om, hvordan man holder balancen gennem hverdagens mange gøremål og husker at nyde livet undervejs. Hun formår at sætte livet i perspektiv og give stof til eftertanke. På trods af det vigtige og eftertænksomme emne bliver det med garanti en aften fyldt med masser af grin og gode stunder, da Karen-Marie Lillelund mestrer brugen af humor til alle sine foredrag.

Unum. siddepladser                                        Arrangør: Klub Viborg

 

 

 

 

 

Kl. 17.30 Tinghallens Tapastallerken - kr. 165,-