• thomas warberg

Thomas Warberg

Nyt One man show til efteråret 2019!

Et show du med garanti ikke vil gå glip af, hvis du kan lide det latterligt sjove – uden indpakning og fine fornemmelser.

Thomas Warberg har lagt sig i spidsen som en af landets absolut skarpeste og teknisk overlegne komikere. Med sin sønderjyske charme og eminente timing kan Thomas levere både one-liner jokes og anekdoter i en komisk særklasse for sig.

I 2015 åbnede Thomas sin helt egen comedy klub, Warberg Comedy Club, i hjertet af København, hvor han siden da har testet flere timers materiale af for de comedy-elskende publikummer. På grund af hans høje produktivitet og professionelle niveau, går du aldrig galt i byen ved at bruge en aften på at se Thomas Warberg. Igen og igen beviser han, at han er i besiddelse af et helt unikt komisk talent, som meget få formår at pleje med så høj professionalisme som Thomas.

Thomas Warbergs karriere tog fart i 2010, hvor han vandt Läkerols Talentpris og efterfølgende blev fast bestanddel af det populære tv-program “Live fra Bremen” fra 2011 til 2013. I 2014 turnerede han med sit første one-man show, THOMAS WARBERG COMEDY TOUR ’14, som anmelderne roste til skyerne. Siden har Warberg lavet mange andre projekter, og kun et år efter åbnede han, i samarbejde med Tajmer Booking & Management, sin egen Comedy Club på Vesterbro i København, hvor han flere gange om ugen optræder med en times intensiv comedy-nørderi i intime rammer. Over sommeren kunne Warberg desuden opleves på skærmen i ”Det Sene Sommershow” på TV2, ligesom han i foråret 2017 var aktuel i opsætningen af ”SPAMALOT” i Tivoli.

Unummererede siddepladser                                      Arrangør: Tajmer Booking

OBS: FOREGÅR PÅ PALETTEN