Fyrværkeri Festival 2019

D-A-D, ​AQUA, SUSPEKT, CHRISTOPHER, TINA DICKOW, MAGTENS KORRIDORER, JOHNNY MADSEN BAND, SAVEUS!
 
Fyrværkeri Festival blev første gang afholdt i september 2011 og lokalbefolkningen støttede godt om idéen: Den bedste musik og fyrværkerishows i verdensklasse.
I 2013 rykkede Fyrværkeri Festival til Bjerringbro Idrætspark. Her var festivalpladsen større, hvilket gjorde det muligt at lave en større koncertoplevelse for et større antal publikum. Det blev til 5 fantastiske år i Bjerringbro - tusind tak!!

Fra 2018 bliver Fyrværkeri Festival afholdt på dyreskuepladsen i Viborg, hvor festivalpladsen er endnu større og det bliver derfor muligt, at lave en endnu større koncertoplevelse for endnu flere mennesker fra hele midtjylland. Idéen er den samme: den bedste musik og et kæmpe fyrværkerishow i verdensklasse.

Fyrværkeri Festival arrangeres af foreningen Fyrværkerifestivalens Venner, som har til formål at indsamle midler til alment nyttige formål - særligt til de lokale idrætsforeningers ungdomsarbejde i Viborg Kommune. Overskuddet fra Fyrværkeri Festival går til dette formål. Herudover sætter vi i foreningen en ære i et godt samarbejde med vores omgivelser.

PRAKTISK INFO
  • Festivalen afholdes:
    Viborg Dyreskueplads
    Fabrikvej 19A, 8800 Viborg
  • Festivalpladsen åbner kl. 12:00 og lukker kl. 02:00

For mere info: www.fyrfest.dk