Erhvervs- og uddannelsesmesse i Viborg Stadionhal - Tinghallen Kongres- og Musikhus

Erhvervs- og uddannelsesmesse i Viborg Stadionhal

Erhvervsmesse og uddannelsesmesse i Viborg blandt landets største
 
På den nye erhvervsmesse den 20. september i Stadionhallen kan eleverne i 8.-10. klasse og deres forældre møde mere end 35 forskellige erhverv. Samme dag afholdes uddannelsesmessen med alle ungdomsuddannelserne i Viborg kommune for tredje gang.
 
For første gang afholder kommunen både en erhvervsmesse og uddannelsesmesse for skolernes ældste klasser og deres forældre. Dermed er det samlede arrangement vokset til et af Danmarks største af sin slags med mere end 4.000 besøgende.
 
Alle elever i 8. til 10. klasse i Viborg kommune og deres forældre er indbudt til uddannelses- og erhvervsmessen, som finder sted fra kl. 10.00-18.00.
 
 
Bygger videre på succes
Som de to foregående år kan eleverne og deres forældre møde lærere, studievejledere og nuværende elever på uddannelsesmessen. Det nye er, at de nu også kan møde deres mulige fremtidige arbejdsgivere, når de besøger erhvervsmessen.
 
Premiere på erhvervsmesse
Virksomhederne i Viborg Kommune har taget godt imod tilbuddet om at deltage i den nye erhvervsmesse. De er klar til at fortælle om mulighederne for karriere og job inden for deres brancher. Og de kommer ikke alene – med sig har de blandt andet levende køer, lastbiler, sportsvogne og en F16-flyvemaskine, som bliver opstillet på arealerne uden for stadionhallen.
I løbet af dagen vil der desuden være forskellige events, aktiviteter, foredrag og konkurrencer for både elever og forældre på begge messer.