Erhvervs- og uddannelsesmesse

Viborg Erhvervs- og Uddannelsesmesse blandt landets største

På den tilbagevendende Erhvervs- og Uddannelsesmesse i Viborg, inspirerer erhvervslivet og de lokale ungdomsuddannelser eleverne i 8.-10. klasse til valg af uddannelse og karriere

Igen i år afholder vi i Viborg den årlige Erhvervs- og Uddannelsesmesse, som er for skolernes ældste klasser og deres forældre. Dermed er det samlede arrangement vokset til et af Danmarks største af sin slags, med mere end 4.000 besøgende.

Alle elever i 8. til 10. klasse i Viborg Kommune og deres forældre er inviteret til messen, som finder sted i Stadionhallerne/Vibocold Arena onsdag 18. september fra kl. 10.00-17.00.

Bygger videre på succes

Som de foregående år kan eleverne og deres forældre møde lærere, studievejledere og nuværende elever på uddannelsesmessen. For anden gang bliver der samtidig blevet afholdt Erhvervsmesse, således at de over 4.000 besøgende også kan møde deres mulige fremtidige arbejdsgivere.
Virksomhederne har i år vist stor interesse i at møde Fremtidens arbejdskraft på messen, og arrangementet bliver endnu større og mere spændende i år.

Mød de lokale virksomheder

Virksomhederne i Viborg Kommune har taget særdeles godt imod tilbuddet om at deltage i den nye erhvervsmesse. De er klar til at fortælle om mulighederne for karriere og job inden for deres brancher, og de kommer ikke alene – med sig har de blandt andet levende køer, lastbiler, sportsvogne, de unge kan afprøve der evner i Mercantecs Byggebox, samtidig med at både politiet og brandvæsenet kommer med udrykningskøretøjer, som bliver opstillet på arealerne uden for Vibocold Arena.

Den lokale finale i SKILLS for 8. klasser bliver afholdt på messen

På messen har deltagerne mulighed for at overvære den lokale finale i SKILLS, hvor de 3 hold finalister vil dyste om at deltage i DM i SKILLS. Vinderholdet bliver sendt godt videre til DM i SKILLS der i kommende skoleår bliver afholdt i Næstved.

I løbet af dagen vil der desuden være forskellige events, aktiviteter, foredrag og konkurrencer for både elever og forældre på begge messer.