• david44

Alex Vargas m/support David44

Oplev drengerøven med glimt i øjet og en tryllebindende stemme live!

 

SUPPORT // DAVID44:

Han laver elektronisk popmusik med helt store følelser, men når DAVID44 tager med som support på Alex Vargas’ Danmarkstour bliver der plads til inderlighed og akustiske versioner af de storladne sange

DAVID44 rundede 2018 af med house-inspireret electropop, der fik udlandet til at sammenligne den islandskfødte musiker med anerkendte verdensnavne. Samtidig viste han nye sider af sit talent med en sjælfuld og rørende piano version af sin single ’Truth’. Og nu tages guitaren i brug, når DAVID44 på sangen ’Other Side’ improviserer de nødvendige ord.

’Other Side’ er endnu en smagsprøve på hvad vi kan forvente os af DAVID44s kommende forårsalbum. Tilbage i november måned fik vi ’Truth’ – en single, som opnåede stor international bloghype. ”Think of the massive number 1 from Calvin Harris and Sam Smith, ’Promises’ (…) but with an icy Nordic air breathed into it” skrev pop-mediet, Scandipop, mens der var store roser fra amerikanske Variance Magazine og engelske Spindle Magazine, som hæftede sig ved DAVID44s dansk-islandske ophav og særegne sound.

Der er noget over DAVID44s elektroniske popmusik, som sætter følelser i gang – stemninger af både euforisk nattefest og samtidig en sindstilstand af total ro. To modpoler, som uundgåeligt mødes, når ens ophav er en isoleret klippeø i Atlanterhavet, og det man kalder ”hjem” er den larmende storby.

Alex Vargas:

Med en yderst karismatisk udstråling, et drenget glimt i øjet og ikke mindst sin tryllebindende stemme, har Alex Vargas i løbet af de seneste år imponeret musikkritikere, radiolyttere og ikke mindst koncertgængere. På blot to år er Alex Vargas gået fra at spille udsolgte koncerter på små Københavnske spillesteder, til at fylde skovbunden på Smukfest med 20.000 festivalgængere og Royal Arena med sin himmelstræbende vokal og gennemslagskraftige noise-soul. Når Alex Vargas tager på tour i UK er der udsolgt. Går turen over Atlanten, er der også rift om billetterne og det samme gør sig gældende, når Alex spiller på dansk jord, med flere udsolgte koncerter over hele landet.

Han er et garanteret hit og publikumsfavorit.

 

 

STÅENDE KONCERT                                                  Arrangør: CPH

 

TINGHALLEN'S AFTENBUFFET KR. 258,-

Spisningen foregår i BDO Lounge Tingvej 7, 2. sal

Spisning er fra kl 17.30

Forretter: Aftens suppe m/friskbagt brød

Røget ørredroulade m/sprød salat og røget mayo creme

Brød og smør

Hovedretter:

Helstegt Oksefilet m/rub krydderier

Honningmarineret skinkesteg

Ovnbagt laks m/soltørrede tomatpesto

Bagte grøntsager m/rosmarin  

Timian & hvidløgs bagt små petit kartofler

Nordisk kålsalat Kål m/tørrede frugter, nødder & kerner

Rødvins sauce

Ost:

Stort ostebræt m/ tilbehør

Solbær marmelade

Oliven

Groft knækbrød

Dessert:

Hvid chokolade kage m/frisk frugt og bærForudbestilling er nødvendig.